19 Ocak 2009 Pazartesi

Max Factor ile Takma Kirpik Etkisi ~ False Lash Effect with Max Factor


En sade, en makyajsız olmak istediğimiz günlerde bile rimelden vazgeçemeyiz. Bir rimelden bütün beklentimiz ise doğallığı fazla bozmadan uzun ve hacimli kirpiklere sahipmişiz gibi göstermesidir, yani takma kirpik etkisi! Yeni yılın ilk günlerinde elime geçen şık bir paket ile Max Factor tam da aradığım rimeli hediye etti. İşte hacimli fırçası ile kirpiklerinizde süzülecek 2009'un yeni mascarası Max Factor False Lash Effect Mascara.


We never give up using the mascara even on the days we want to look homely and with no make-up. All we expect from it is to keep looking natural while having long and volumed lashes: false lash effect! On the early days of the new year, I received an elegant package from Max Factor, giving exactly that mascara as a present to me. Here is the new mascara of 2009 that will glide on your lashes with its volumed brush: Max Factor False Lash Effect Mascara.



Ve sonuç...

And the result...



Siz de Max Factor'un takma kirpik etkili bu yeni mascarasını denemek istiyorsanız bana yazmanız yeterli! 28 Şubat'a kadar Boyner Mağazalarında kullanabileceğiniz 5 YTL'lik indirim kuponunuzu size ulaştırabilirim.

If you also want to test the false lash effect of this new mascara, please just write to me. Then I can help you receive the 5 YTL discount ticket which you can use at Boyner department stores till 28th of Feb (delivery within Turkey).


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çook şaşırdım kimse yorum yapmamış :)

kkkk dedi ki...

eee ben yapayım bari