7 Ocak 2009 Çarşamba

Zerrin Tekindor'un Renkli ama Hüzünlü Tabloları...

Instyle Home dergisinin bu ayki sayısında Bergüzar Korel'in Kuruçeşme'deki evi vardı. Benim için en güzel parça bembeyaz salonuna renk ve yaşam getiren bir Zerrin Tekindor tablosuydu.

Tiyatroda izleme şansınız olmadıysa, eminim kendisini "Aşk-ı Memnu" dizisinden hatırlayacaksınız. Zerrin Tekindor Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu ve uzun yıllar Ankara Devlet Tiyatrosunda önemli oyunlarda yer almış, 2003 yılında ise İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin olmuş. Bu yoğun temponun arasına resim eğitimini de sığdırmış. 1990-1994 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Resim bölümünde özel öğrenci olarak eğitim almış, Mehmet Güleryüz ve Bedri Baykam Atölye'lerinde çalışmış.

Dokuzuncu Kişisel Resim Sergisini 25 Kasım 2008'te Arnavutköy'deki Galeri Selvin'de açtı. Aslında 31 Aralık 2008'te bitmesi gereken serginin süresi uzatıldı ve 7 Ocak 2009 olarak ilan edildi. Yani son gün bugün !!!

Sergiden en çok sevdiğim hatta keşke benim olsalar dediğim 2 tabloyu beğeninize sunuyorum. Ama muhtemelen çoktaaan satıldılar...



Hiç yorum yok: