5 Ocak 2009 Pazartesi

Keçenin renk ve formlarla hayat bulduğu marka: Hey Sign ~ The brand that gave life to the felt with colors and forms: Hey Sign

Hey Sign 1999'da Almanya'da bir aile şirketi olarak kurulmuş, şu an ise dünyanın pek çok ülkesine ihracatı olan uluslararası bir marka. Özelliği sadece keçe ürünler tasarlıyor ve üretiyor olması. Etsy'de gezerken de pek çok keçe ürüne rastlamıştım, sanırım tasarım malzemeleri arasında yükselen bir trend bu. Aslında şaşırtıcı değil çünkü içindeki doğal yağlar sayesinde keçe nefes alan, cilde zarar vermeyen, izolasyon sağlayan ve kir tutmayan bir malzeme. Bernadette Ehmanns'ın renkli tasarımları da kesinlikle bu özel malzemeye hayat vermiş (Daha fazla bilgi için http://www.hey-sign.de/). Hey Sign ürünlerini Nuxx mağazalarından satın alabilirsiniz.


- Halılar / Carpets -


- Altlıklar / Coasters -

Hey Sign was established in Germany in 1999 as a family business but then has grown into an international company, exporting its products to many other countries around the world. They are specialized in felt design. I have seen some felt products on Etsy as well so it should be an uptrend. In fact that's not surprising since due to the national oils in it, felt is an air-permeable, kind to the skin, elastic, insulating and dirt-resistant material. And definitely Bernadette Ehmanns gave it life with his colorful designs (For further information, http://www.hey-sign.de/). You can buy Hey Sign products from Nuxx stores.

- Peçete Yüzükleri / Napkin Rings - - Yumurta Şapkası / Egg Hat -

- Termofor / Hot Water Bag - - Kılıflar / Cases -

1 yorum:

Mugmela dedi ki...

Ben bu kece olayina bitiyorum! Hatta kece bebek yapma fikri vardi , ama fikirden oteye gecemedi bilyorsun! Su tavsani alabilir miyimmm?