31 Aralık 2008 Çarşamba

Bir yılı daha geride bırakırken... ~ While leaving another year behind...


İşimi kaybettiğim, gerçek dostluk nedir öğrendiğim, hayatımda filtrelemelere gittiğim, nice farkındalıklar sağlayan içsel yolculuğuma başladığım, hayallerime biraz daha asıldığım yıl olan 2008'i geride bırakmak üzereyim... Sanırım tatsız anılarım ve hayalkırıklıklarım daha çoktu, umarım 2009'da bunu tersine çevirebilirim.

Hepinize sizi mutlu edecek her ne ise, yeni yılda onu dilerim. Farklı olmaktan korkmayın, hatta farklılıklarınızı sevin, kendinizle barışın ve yapmak istedikleriniz için ihtiyacınız olan tek gücün kendi içinizde olduğunu unutmayın! Sevgiyle kalın ve 2009'da da Mona Lisa Düşlerini takip etmeye devam edin ;)


Well, I am leaving behind a year during which I lost my job, I've learned the meaning of real friendship, I've made some filtrations, I've started a journey in myself and become more aware of who I am and that I've hung more on my dreams. Bad memories, heartbreaks and disappointments exceeded my happiness and laughters this year but I hope I'll change the balance in 2009.

I wish you whatever will make you happy. Don't be afraid to be different, contrarily even love them, make peace with who you are and never forget that only power you need to accomplish what you want is inside you, nowhere else! Stay with love and continue to look at Mona Lisa Dreams in 2009 too ;)

Hiç yorum yok: