4 Mart 2009 Çarşamba

Zara Home ile Yatak Odalarında Bahar Havası ~ Spring Mood in the Bedrooms of Zara Home

Kazma kürek yaktıran Mart'a geldik ama kapıdan dışarı baktığımızda bugün kar yerine sıcak yüzünü gösteren güneşi görüyoruz, ne güzel :)) Söz konusu mevsimlerden bahar olunca, doğayla uyum içinde yeniden doğmak, tepeden tırnağa yenilenmek istiyor insan. Bunun bilincinde olan markalar da yeni sezon ürünleriyle vitrinlerini süsleyerek bizleri kışkırtmaya devam ediyor.

Yuvasını seven dişi kuş Mona Lisa bu yenilenme sevdasına Zara Home'dan başladı ve baharı evinize taşımanız için aşağıdaki birbirinden güzel yatak örtülerini seçti.



March can be deceptive most of the time but today as we look out of the door, we see the warming smile of the sun instead of the puffy snow, how nice :)) As it's the spring we are talking about, we all wish to be rejuvenated from head to toe, in harmony with the nature. Having the same conscious, the brands urge the need by dressing the shop windows with the ultimate new season products.

As the home-lover hen, Mona Lisa kickstarted the rejuvenation adventure with Zara Home and picked these beautiful linens and quilts to bring the spring mood into your bedroom. Enjoy!



1 yorum:

Adsız dedi ki...

'' Öğretmenim, tuvalete gidebilir miyim?''

Yukarıdaki cümle, öğrenim hayatımız boyunca sıkça sorduğumuz sorunların başında geliyor, değil mi? Yıllar sonra, Adıyaman'ın Gerger İlçesi, Kaşyazı Köyündeki Karük İlköğretim Okulu'ndaki manzarayı HaberTurk'te görünce; ' Meğer şanslı azınlıktanmışız ' dedim kendi kendime.

Evet, yanlış duymadınız. Ben ve bu yazıyı okuyan sen, şanslı azınlıktanız. Anadolu'da bir çok okulun türlü fiziki sorunlarını, öğretmen eksikliğini duyardıkta, insanın en temel ihtiyaçlarından birisi olan tuvalet ihtiyacını gidermenin başlı başına bir sorun olduğunu aklımıza getirmezdik. Onca yetersizliklere rağmen Karük İlköğretim Okulu'ndaki bu çağdışı manzarayı eğitim neferimiz Ahmet Elmacı sayesinde öğrendik.

HaberTurk'te yayınlanan ' Tuvaletsiz Okul ' haberi bizi harekete geçirdi. Hem gelecek nesillere kalıcı bir temizlik alışkanlığı kazandırmak hem de okullarımızın olmazsa olmaz bu fiziki zorunluluğunu hayata geçirmek adına; www.okulumuzatuvalet.org sitesi altında '' Okulumuza Tuvalet '' adlı projeyi hazırladık.

Karük İlköğretim Okulu'ndaki bu geri kalmış manzara ne ilk ne de son...Fakat bu olumsuz manzarayı düzeltmek bizlerin elinde. Karük İlköğretim Okulu'nda olduğu gibi Anadolu'nun birçok köyünde çocuklar sizlerin desteklerini bekliyor... '' Okulumuza Tuvalet '' projesi ile sizde bu harekete ortak olun...

www.okulumuzatuvalet.org
destek@okulumuzatuvalet.org