3 Mayıs 2009 Pazar

İhtişamlı Çiçekler

Çoğumuzun özel günlerde aklına gelir çiçekler. Anneler günü, sevgililer günü, doğumgünü ya da yıldönümü ve elbette düğünler... Oysa işten eve dönerken bir buket çiçek alıp yemek masanıza ya da salonunuza yerleştirseniz evinizin havası değişecektir. Eve renk gelir, hayat gelir, tazelik gelir. Bence bir deneyin!

Artık Türkiye'de de çiçekleri davet organizasyon dışında müşterilerine tasarlayarak sunan isimler var. Ceremony ve Eren's Flowers with an attitude benim bildiğim 2 önemli isim.

Ceremony, Bebek'e giden herkesin eminim gözüne takılmıştır, adeta bir sanat galerisi havasında, gerçekten de bu işi sanat olarak yapan bir marka. Ceremony'nin internet sitesinden sizin için birkaç aranjman seçtim. Bakmak bile insanın içini ferahlatıyor. Anadolu yakası sakinlerine müjde: Ceremony yeni şubesi ile Kandilli'de (http://www.ceremony.com.tr/).


Eren's Flowers with an attitude... Attitude'larını internet sitelerinde güzel bir metinle açıklamışlar. Çiçeklerin ekonomik olarak da herkes tarafından erişilebilir olmasını hedefliyorlar ve kişiye özel (mekana ve ihtiyaca özel) tasarımlar yapıyorlar. Seçtiğim örnek tasarımlardan da göreceğiniz gibi bazen çiçeklerle, bazen de kullandıkları materyallerle yenilikler yaratmaya çalışıyorlar. Yerleri Reşatpaşa'da, sitelerinden abone olabiliyorsunuz (http://www.erensflowers.com/).




Hiç yorum yok: