12 Ekim 2010 Salı

Caramel İstanbul



Caramel İstanbul kendilerinin de deyimiyle stil sahibi bir mutluluk elçisi.



Bekarlığa veda, nişan / düğün, baby shower, doğum günü gibi özel günlerinizde davetlilerinize hoş bir sürpriz yapmak, ufak hediyeler dağıtmak isterseniz Caramel İstanbul tam da uğramanız gereken adres (www.caramelistanbul.com).

Organizasyon gurusu sevgili annem sağolsun, biz de yakın tarihte gerçekleşen nişan kutlamamızda aşağıdaki lavanta kesesinin kelebekli, pembe versiyonunu hediye ettik. Caramel Istanbul tasarım anlamında gayet esnek, kataloglarında yer almasa bile sizin konseptinize uygun tasarımları hızlıca geliştirip sunabiliyorlar.

Sırada kına gecesi olunca ben de gözümü Caramel İstanbul'un birbirinden keyifli kına gecesi ürünlerine diktim, favorilerimi aşağıdaki kolajda toparladım :)

Yeni ürünleri ve kampanyaları internet sitelerinden takip edebileceğiniz gibi Facebook sayfalarından da izleyebilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Caramel İstanbul ve Hülya hanıma benden de teşekkurler canım...yaptığımız işbirliği sonucu oluşan kelebekli lavanta bohçası gerçekten güzel oldu....bu arada biri kına gecesi mi dedi? Kına gecesi için sürprizlerim olacak tabii... bekleyin bakalım:))))

Alice dedi ki...

şahaneymiş.
en üstteki özellikle :)