12 Ekim 2010 Salı

Dekorasyonda Online Alışveriş İmkanı: Evmanya


Evimizinherşeyi diye bir site varmış önceden. Sizin haberiniz var mıydı? Ben bu sabahki Mia Posta bültenini okuyana kadar bilmiyordum. Bu site şimdi evrim geçirmiş ve Evmanya olmuş. Dekorasyona meraklı biri olarak tabii hemen ufak bir tur attım.

Alışveriş bölümünde dekore etmek istediğiniz odaya göre ürünleri sınıflandırabileceğiniz gibi, marka bazında arama da yapabiliyorsunuz. Kategori sayısı oldukça fazla ama ilk bakışta söyleyebileceğim mobilya anlamında şu an çok zayıf oldukları. Hatta mobilya kategorisi var bile denemez. Sadece bir markanın kitaplıkları yer alıyor.

Magazin bölümü "haftanın ..." konseptli. Haftanın blogu / konuğu / kitabı / ev albümü gibi... Ev yaşamı ve dekorasyonla ilgili yazdığınız yazılar, paylaşmak istediğiniz bilgiler varsa buradan yükleyebiliyorsunuz. Ya da dekorasyonuna çok emek sarf ettiğiniz, gurur duyduğunuz, ilham verici olduğunu düşündüğünüz bir eviniz var! O zaman buradan evinizin fotoğraflarını siteye yükleyip beğenilere sunma şansınız var.

Siz de uzun zamandır evinizde ufak ya da büyük değişiklikler yapmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınıza, nasıl bir stil uygulayabileceğinize bir türlü karar veremiyorsunuz. Bir mimarınız olsa ne güzel olurdu!

Ya da siz zaten doğuştan mimarsınız ama teknik işlerde elinizden tutacak bir de usta lazım. Ustalarla uğraşmak da ne dert! Nereden bulunur bizi yarı yolda bırakmayacak, işi zamanında teslim edecek iyi bir usta? İşte Evmanya bunu da düşünmüş ve mimar / usta arama servisini eklemiş.

Sitede bir de Rehber bölümü var. Bu bölüm daha çok üye firmalar tarafından besleniyor. Ürün bilgileri, uygulama önerileri, trendler hakkında bilgiler yer alıyor.

Sizin de ilginizi çektiyse adres burda: www.evmanya.com

Hiç yorum yok: