28 Nisan 2008 Pazartesi

Chakra'ları Açalım :))


İstinye Park AVM'deki gezintimde beni büyüleyen bir marka vardı: Chakra...
Mağazanın dışardan görünüşü, soft bej taş duvarlar, özenli vitrin düzenlemesi, içeri girdiğinizde sizi saran o enfes koku ve rahatlatıcı müzik, loş ışıklar altında yine özenle ve zevkle teşhir edilen ürünler...etkilenmemek imkansız!
Tüm ürünler uçuk tonlarda ve yumuşacık, her şey sizi sarsın istiyorsunuz :)) Bornozlar, havlular, nevresim takımları, banyo aksesuarları, hatta vücut peeling tuzları, losyonlar...Chakra'da kendinizi şımartmanız için her şey var. Daha da önemlisi Hülya Avşar t-shirtlerinden alışık olduğumuz 100% bambu lifi özelligi var tüm ürünlerde. Yani anti-alerjen, anti-bakteriyel, vücudunuza nefes aldıran, serinlik hissi veren ürünler. Üstelik pamuktan da daha emici.



Biraz da firma bilgisi...
Chakra, Denizli'li Kocaer Tekstil'in bir markasıymış. Bu güzelim ürünleri dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediyorlarmış, hatta DKNY, Calvin Klein gibi markalara özel üretim dahi yapıyorlarmış. Kendilerini tebrik ediyorum doğrusu, marka her anlamda çok başarılı. Şubelerini de seçkin alışveriş merkezlerinde açarak kendilerini nasıl konumlandırdıklarını iyice belli ediyorlar.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Chakra markasıyla tanışalı 6 ay oldu ve bunun için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Çevremizde ki kişilere de tavsiye ettiğimiz bu ürünleri kullanmaktan dolayı da çok memnunuz.Piyasada ki var olan tüm havlu -bornoz -yatak takımı ürünlerinden daha başarılı olduğunu gönül rahatlığıyla ve güvenle söyleyebiliriz.Tek sıkıntımız Ankara'da ki mağazalarının çok az olması(Cepa'da ki mağazanın kapanması ise bizim için ve tavsiye ettiğim kişiler için hayal kırıklığı oldu)Eğer aradığınız (kardeşimin deyişiyle) tavşan tüyü yumuşaklığı ise tek çare CHAKRA......