10 Nisan 2008 Perşembe

Ah evimin bir duvarı da taştan olsa !!!

Oldum olası taş görünümlü duvarlara bayılırım. Taş ya da tuğladan bir duvar olmalı odada -odanın havasını dağıtacak, azıcık hareket katacak....Rengine göre odayı soğutacak ya da alev aldıracak :))



Ben böyle duvarların hayaliyle yanıp tutuşurken, şöhret olmak istemediği için burda adını veremeyeceğim bir okurum benimle harika bir link paylaştı :)

Şişli'deki 1000a'da mağazaları bulunan Artstone firmasının web sitesini gezmenizi öneriyorum. Pek çok farklı dizilim, şekil ve renkte taş görünümlü, duvar ve tavanlara kaplanabilir panel sistemleri mevcut. Yakından görmek lazım tabii ama fotoğraflara bakılırsa doğal taştan ayırt etmek oldukça zor. Uygulamalar çok başarılı. İspanya'da üretilip ithal edildikleri için doğal taşa kıyasla ne kadar fiyat avantajları vardır bilinmez ama iyi bir alternatif olduğu kesin.

Referans fotoğraflarına bakarken öyle hayallere daldım ki...Himm Kapadokya'da bir evim olsaydı herhalde böyle olurdu, bir cafe'm olsaydı bu ambiansa harika giderdi, himm yatak odasına bu, ay şu mutfakta da ne keyifli yemek yapılırrr....derken ayaklarımı tekrar yere basmam zor oldu :)) İşte sevdiğim bir kaç örnek...


1 yorum:

Adsız dedi ki...

slm,,,,ben komple bayıldım süper şeyler bulmuşunuz sizi bugün kutlamak dan bir hal aldım ,,,,
Cehennem GüLü,,,,,,