17 Haziran 2009 Çarşamba

Tembel Tavuskuşu mimleyince...

İşlerimin yoğunluğundan blogumu ihmal etmiştim bu aralar... Ama Tembel Tavuskuşu yazısında beni mimleyince yazmadan duramadım ben de.

Hmm bakalım neler sormuşlar?

1 - Kullandığınız parfümün markası nedir?
Parfüm konusunda yeniliklere çok açık değilim galiba. Ama yine de şöyle bir geçmişe baktığımda yeni şeyler de denemişim. Üniversitede 3 sene Davidoff Coolwater kullanmıştım, annem hala söyler durur, ne güzeldi yine kullansana diye. Sonra Emporio Armani Elle (She) ve onun bilimum türevlerini kullandım: Elle Night, Armani Mania, arada yine Elle'e dönüşler... Derken hepsinin rafine bir özeti olduğunu düşündüğüm Armani Code'u keşfettim. Çıktığından beri genelde Code kullanıyorum. Bir dönem araya Dior Addict, Carolina Herrera 212 Sexy ve Marc Jacobs Daisy girmiş olsa da hala favorim ve şu anda da kullandığım Armani Code!

2 - Kullandığınız kremin markası nedir?
Hmm buna verilebilecek pek çok cevap var çünkü özel olarak ne kremi soruluyor belirtilmemiş. Göz kremi, el kremi, yüz kremi, vücut kremi, güneş koruyucu krem... bir çok krem olabilir. Genel olarak marka söylemekle yetineyim o zaman: Dermalogica ve Avene.

3 - Şu an okuduğunuz kitabın adı nedir?
Aynı anda 3 kitap okuduğum için :D
Elif Şafak - Aşk
Rıdvan Şanal - Kuantum Düşünce Tekniği
Yapı Kredi Yayınları - Binbir Gece Masalları- Cilt 1

4 - En son aldığınız 3 ürün nedir?
Farklı kategorilerden en son aldığım ürünleri yazmaya karar verdim: (1) Twist'ten uzun elbise, (2) Yüksek Sadakat CD'si, (3) Estee Lauder Sumptious rimel

5 - En çok sevdiğin 3 dizi film nedir?
Lost, Lost, Lost :))


Eh benim de birilerini mimlemem farz oldu! Braun proje arkadaşım Pretty Pinky neler yazacak bakalım :))

1 yorum:

Mugmela dedi ki...

Su Binbir Gece Masallari'ni kac gunde okuyacaksin merak ediyorum :) Benim gibi 3 ayda galiba!