4 Haziran 2009 Perşembe

Şarap sofralarını eğlenceye dönüştürmek için...

Bu tasarım harikası objeyi gördüm ancak internette aramaya kalktığımda hangi isimle aramam gerektiğini kestiremedim... Şarap standı? Şarap şişesi tutacağı? Hmm yok, çıkan şeyler bi türlü tutmuyor. Ben de garanti olsun dedim ingilizce "wine bottle holder" diye arattım ve umduğumdan da çok farklı modelde görsel buldum. Bingo!!!


Kadıköy Bahariye'de GözGrup ve Karaca Çantanın arasından girdiğinizde sol kolda kalan küçük bir hediye dükkanı var. Ben ilk olarak orada görmüştüm bu şarap şişesi tutacaklarını :)) Düşünen güzel düşünmüş, başarılı tasarlamış. Bunlardan biriyle şarabınızı sunduğunuzda eminim misafirlerinizin de çok hoşuna gidecektir!




2 yorum:

Mugmela dedi ki...

Bayildim bu sarap tutacaklarina! Cok yaratici olmus.
Sirf sus diye alip masanin ustune koymali. Ozellikle motorsikletli olan favorim!

nil dedi ki...

Merhaba ben nil. bir halkla ilişkiler ajansında çalışıyorum. Tekstil sağlık veya güzellik bültenlerimizi gönderebileceğimiz yetkili kişinin adı( blog sahibi) ve mail adresini rica edebilirmiyim? Çünkü ben blogunuzu takip ettim ve iletişim bilgilerinizi göremedim. Bana nly_y86@hotmail.com adlı mail adresinden olumlu veya olumsuz geri dönerseniz çok sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar